Tvoja detektívna kariéra sa práve začína

Značka Game Your Mind je výsledkom nadšenia pre príbehy, obdivu detektívnej práce a kreatívnej túžby po vytvorení niečoho nového, zaujímavého, originálneho.
Našou snahou je ponúknuť nový zážitok z hrania, v napínavom prostredí vyšetrovania zločinu.

Milujeme detektívky, ale chceli sme priniesť niečo iné, živšie, akčnejšie, skutočnejšie. Nechceme, aby si príbeh sledoval/a z diaľky. Prenesieme ťa priamo do jeho stredu. Len ty rozhodneš, čo je pre vyšetrovanie dôležité, ako postupovať, a ktorým dôkazom venovať pozornosť. Celý prípad je v tvojich rukách.

Pod značkou Game Your Mind ponúkame špecifický koncept detektívnych hier, ktorý do stredu pozornosti a prípadu dostáva teba a tvoje detektívne schopnosti. Si tou najdôležitejšou osobou. Bez získania potrebných odpovedí, zastane vyšetrovanie na mŕtvom bode. Dokážeš objaviť, čo polícia prehliadla? Dokážeš odhaliť páchateľa? Preštuduj si materiály a dokumenty, dohľadaj dôležité informácie, prelom zakódované správy, analyzuj získané dôkazy, a ukáž prstom na vinníka.

Game Your Mind začalo ako divoká myšlienka. Dnes, po takmer 9 mesiacoch intenzívnej práce a príprav, sme hrdí na to, že ti môžeme predstaviť naše prvé dve detektívne hry.

 

Manželmi boli len niekoľko hodín. Brutálna vražda ženícha otrasie všetkými svadobčanmi. Kto môže stáť za brutálnou vraždou úspešného podnikateľa? Vypátraj páchateľa v hre Kým nás smrť nerozdelí.

Zobraziť produkt

 

Hra Teamkilling ťa prenesie do stredu vyšetrovania záhadného úmrtia pri teambuildingu. Pád zo skalného brala vyzerá ako nehoda, ale čo ak je všetko inak? Dokážeš odhaliť vraha?

Zobraziť produkt